Látványtervezés

Hiszi, ha látja?

Sokszor nehéz elképzelni egy ingatlanról, hogy milyen is lenne, ha a miénk lenne. Milyenek lennének a falak, melyiket bontanánk el, hogyan rendeznénk be és hogyan dekorálnánk – legyen az egy leendő üzlethelyiség, egy iroda vagy akár saját otthonunk.

Nem mindenkinek van meg az a képessége, hogy a fejében el tudja képzelni ezeket úgy, hogy ott áll egy felújításra váró, vagy épp teljesen üres helységben. Ebben segíthet a látványtervező. Ön átadja ingatlana alaprajzát, méreteit, látványtervezőnk pedig Önnel egyeztetve berendezi az ingatlant méretarányosan, az Ön- vagy lakberendezője által megálmodott bútorokkal, stílussal. Az elkészült 3D-s látványtervben bármilyen szögből, napszakban készíthet látványt leendő ingatlanáról, realisztikus megjelenítéssel.

Így már könnyebb meggyőzni párját, üzlettársát, befektetőjét, hisz ugyanazt látják, gondolják majd, és akár közösen is kialakíthatják a tökéletes belsőt, külsőt. A megvalósítás, kivitelezés során szintén támaszkodhatnak az elkészült látványtervekre, nem lesz fehér vászon a felújított, tiszta, de üres ingatlan.

3D látványtervezésben partnerünk a MAARSK Graphics Kft. Szolgáltatásaikat bátran ajánljuk, hisz saját irodánk látványterveit, sőt teljes arculatát és weboldalunkat is ők készítették.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.