Energetikai tanúsítvány

Mi az energetikai tanúsítvány?

Az energetikai tanúsítvány egy szakvélemény, amely pontosan jellemzi az ingatlan energiafelhasználási adottságait. Csak megfelelő jogosultsággal (“TÉ” jelzésű) rendelkező szakértő állíthatja ki, minden esetben a helyszíni szemlén felmértek alapján. A dokumentum csak akkor tekinthető hitelesnek, ha rendelkezik az egyedi HET azonosító sorszámmal (ezt a számot kell feltüntetni az adás-vételi szerződésben). Érdemes tudni, hogy 10 évig érvényes a szakvélemény, de csak abban az esetben, ha nem változtatnak az ingatlanon.

RUGALMAS MUNKAVÉGZÉS

A helyszíni felmérés időpontját illetően alkalmazkodunk Önhöz, ha napközben dolgozik, és csak este ér rá, nem probléma! Ha Önnek csak hétvégén jó, akkor mi hétvégén megyünk, ha csak egy adott napon lesz az ingatlanban, azt is megoldjuk!

SÜRGŐSSÉGI FELÁR = 0 Ft

A tanúsítványra sürgősen szüksége van? Kapacitásainknak köszönhetően a tanúsítványát gyorsabban készítjük el, mint gondolná!

HET KÓD KÜLDÉS

Minden hitelesített energetikai tanúsítványnak van egy HET kódja, amit az ügyvéd az adás-vételi szerződésbe foglal. Ha Ön szeretné, akkor ezt a HET kódot egy külön SMS-ben is elküldjük Önnek, hogy biztosan Önnél legyen, amikor kell.

VISSZAHÍVÁS KÉRÉS

Szeretné leadni a megrendelését? Maradt még bármilyen kérdése? Esetleg az elkészült tanúsítvánnyal kapcsolatosan szeretne információt kérni?

Írja meg nekünk, és perceken belül visszahívjuk!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.