Rácalmási családi ház,hatalmas zöldterülettel!

Rácalmási családi ház,hatalmas zöldterülettel!

39,500,000Ft

Leírás

Rácalmás központjában, fás, parkos környezetben, csendes zsákutcában, 2400 nm-es telken épült,156 négyzetméter hasznos alapterületű, kétszintes családi ház eladó a Rees Ingatlan és Hiteliroda kínálatában.
Öt percnyi sétára van az iskola, óvoda, könyvtár- és művelődési ház, polgármesteri hivatal; tíz percnyire az orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerbolt, buszmegálló, továbbá karnyújtásnyira az impozáns sportcsarnok.

Az épület 1990-ben, hőszigetelt kohósalak-blokkból (Isoplus) épült, a 2002-es korszerűsítés és átalakítás során kapott egy hungarocell-nemesvakolat szigetelést.
A kelet-nyugati tájolású ház egy 2400 négyzetméteres, 22 méter utcafronti szélességű, kelet felé lejtő, vadregényes telken fekszik, végében egy változó vízhozamú patak folyik, egy azzal táplált tavon keresztül. A teraszról csodálhatjuk az érett növényzettel rendelkező zöld kertet. Természetességének köszönhetően kevés gondozást igényel, mégis minden szabadságot megad.
A lakótér kényelmes otthont biztosít nagyobb létszámú család részére is.
A földszinten amerikaikonyhás nappali + 1 szoba (jelenleg dolgozószoba), fürdőszoba, mosó- és szárítóhelyiség, az emeleti szinten 3 szoba, galériás pihenősarok, tágas fürdőszoba áll rendelkezésre.
A radiátoros gáz-központi fűtést a földszinti szobában és az amerikai konyhás nappaliban padlófűtés egészíti ki, . Nappalijához egy 27 négyzetméteres fedett terasz kapcsolódik. A 28 négyzetméteres garázs kertkapcsolatos is, valamint itt kapott helyett egy mosdó is.
Az ingatlan adottságainál talán csak az annak helyet adó Rácalmás lehetőségei jobbak. A város határában haladó M6-os autópályán Budapest központja 50 perc alatt érhető el, Dunaújváros 15, Székesfehérvár 45 perc, de sűrűn közlekednek a távolsági buszok és az elővárosi vonatok is. Az ingatlan CSOK képes! Megfelelő dunaújvárosi lakás beszámítása lehetséges.

Irányár: 39,5 MFt

További információval, helyszíni megtekintéssel állok rendelkezésére!

Bodorné Csapó Magdi: 30 220 4149

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.