Eladó 3 szintes irodaház az INTERSPAR mellett! 144 MFt

Eladó 3 szintes irodaház az INTERSPAR mellett! 144 MFt

144,000,000Ft

Leírás

Dunaújvárosban, 1800 nm-es irodaház + üzlettér eladó az INTERSPAR szomszédságában!

Bejegyzett földterület: 1124 m2
Beépített földterület: 685 m2. (nettó alapterület 623 m2 / szint)

Az irodaház háromszintes, lapostetős épület, mely 1980-ban épült. Az ingatlannak négy bejárata van, és a nyugati oldalánál, valamint a bejáratnál közvetlen parkolókapcsolattal. További nagyszámú parkolók állnak rendelkezésre.

Földszinten található:
Jelenleg bútorboltként működő kereskedelmi egység: 380 m2
Több irodahelyiségből álló iroda komplexum (felújított), mintegy 170 m2
Hőközpont 32 m2, továbbá lépcsőház, tágas fogadótér, villamosmérő helyiség és porta

I. és II. szinten található:
Mindkét szinten van egy-egy nyitott társalgó a lépcsőházzal szemben. Emellett szintenként, az irodaegységeket 18 m2-rel számolva, 28 iroda található, mely irodahelyiségek a folyosóról nyílnak. Van egyes, kettes és hármas irodahelyiség, melyek egymásból nyílnak. Továbbá minden szinten vannak férfi és női mosdók, takarítószeres helyiségek, valamint az I. szinten kialakított konyha helyiség is található.

Mindkét szinten a helyiségek padozata nagyrészt műpadlós, néhány szőnyegpadlós, vagy járólapos. A földszint járólappal burkolt. Vannak irodák, melyekben beépített szekrények is vannak.
Az irodaház egésze riasztóval ellátott, kamerarendszer éjjel-nappal figyeli, reggel és délután portaszolgálat üzemel. Vezetékes telefonhálózat kiépített.

Energiák:
Az irodaház egész fűtését a Dunaújvárosi Hőszolgáltató Kft. biztosítja. Az elfogyasztott hőmennyiséget önálló hőközpontban külön méri a szolgáltató. Havi rendszerességgel alapdíjat kell fizetni, a fűtési szezonban pedig plusz a mért GJ alapján hődíjat. A radiátorok fel vannak szerelve hőfokszabályozóval.
A melegvízet a vízvételi helyeken 10 l-es átfolyós villanybojler biztosítja.
A vízszolgáltatást önálló bekötési mérő méri és az épületen belül, a bútorboltban és a földszinti helyiségekben mellékvízmérők is vannak.
Az irodaház villamos energiellátás: 234 A ,és külön a földszinti üzlethelyiség villamos energiája 130 A

Az épület az adottságainak köszönhetően felújítás során hostelnek, munkásszállásnak, bérháznak, vagy akár idősek otthonának is könnyen átalakítható.

Az ingatlan ára: 144 M Ft

További információval, helyszíni megtekintéssel állok rendelkezésére!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.