Dunaújvárosban családi ház eladó! 36,9M

Dunaújvárosban családi ház eladó! 36,9M

36,990,000Ft

Leírás

Dunaújváros családi házas övezetében, 1987-ben épült, 2 lakótéri szinttel + pinceszinttel rendelkező, 120 nm-es lakótérrel rendelkező családi ház, 680 nm-es telekkel, 1 állásos garázzsal, eladó a Rees Ingatlan és Hiteliroda kínálatában.
A ház egyedi kialakítású,földszintjén galériás nappalival, falszomszédos, (egybenyitható!) tágas konyhával, 1 hálószobával, fürdőszobával, kamrával rendelkezik, emeleti szinten, galéria, egy nagyobb hálószoba, egy kisebb hálószoba, valamint egy félszoba + gardróbrész, és egy fürdőszoba került kialakításra. A ház jó állapotú, akár azonnal költözhető, akár modernizálható is. Nappalijában hatalmas üvegfelületek, teraszkijáró, kandalló található. A ház fűtése gázkazánról történik, de rendelkezésre áll egy vegyestüzelésű kazán (fatárolóval) is. A melegvizet a ház földszintjén gázboyler, míg az emeleti szinten villanyboyler biztosítja. A ház alatti pincerész hasznos tárolókkal rendelkezik, akár műhelynek is megfelelő. Az ingatlan közelében buszmegálló található, a belváros néhány perc alatt elérhető!
Az ingatlan CSOK képes!
Megegyezés alapján budapesti és /vagy dunaújvárosi lakást beszámítunk.

Az ingatlan irányára: 36,9MFt

A lakás a Babaváró hitel,0%-os kamattal +CSOK + a kedvezményes kamatozású, használtlakásra is igénybe vehető hitellel is megvásárolható! Kérje ajánlatunkat!

További információval, helyszíni megtekintéssel állok rendelkezésére!

Bodorné Csapó Magdi: 30 220 4149

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.