Befejezésre váró családi ház Dunaújvárosban! 24,9 MFt

Befejezésre váró családi ház Dunaújvárosban! 24,9 MFt

24,900,000Ft

Leírás

Dunaújváros Óvárosában, 1300 nm-es telken fekvő, vegyesfalazatú családi ház eladó a Rees Ingatlan és Hiteliroda kínálatában. A duplatelken két családi ház található! A főház 2 szobával, konyhával,fürdőszobával rendelkezik. Szobák külön bejáratúak. A megkezdett felújítás során a teljes tetőcserére került, új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. Bejárati ajtó szintén cserélt.

Villanyvezetékeit kicserélték. Fűtésrendszere felújításra került, eredetileg konvektoros volt (a leszerelt konvektorok megvannak), a teljes házra mér megvásárolták a norvég fűtőpaneleket. A konyhába szánt részben ki lett alakítva a mosógépnek és a mosogatógépnek a kiállása, konyhabútor nincs. A fürdőszobában zuhanykabin, mosdó és a wc jelenleg nincs még beszerelve, de rendelkezésre áll. A ház alappal és vízszigeteléssel rendelkezik.

A kisebbik ház 1,5 szobás, egybenyíló szobával. Wc, kézmosóval került még kialakításra. A kisebbik ház tetőszerkezete is cserélve lett. A telken még található egy tárolóhelyiség, valamint egy madárház.

 

Mivel a felújítás folyamatban van, a ház nem hitelképes!

 

Az ingatlan irányára: 24,9 MFt

 

Helyszíni megtekintéssel állok rendelkezésére!

Bodorné csapó Magdi

06 30 220 4149

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.