Bemutatkozás

Köszöntjük honlapunkon!

Ha ingatlant keres vagy kínál, jó helyen jár!

Cégünk elsősorban dunaújvárosi, rácalmási, kulcsi, nagyvenyimi, kisapostagi, baracsi ingatlanokkal foglalkozik. Kínálatunkban megtalálja a  családi házak, lakások, nyaralók, hétvégi házak és telkek, ipari- és kereskedelmi ingatlanok széles tárházát. Nem csak eladó, de kiadó házakat, lakásokat is talál kínálatunkban.

Miért válasszon minket?

Mert szenvedélyünk az ingatlan és mindig az ügyfél érdekeit tartjuk szem előtt. Személyes ügyünknek tekintjük, hogy mindenki számára megtaláljuk a megfelelő otthont, vagy éppen segítsünk a régi eladásában.

Szorosan együttműködünk több építési vállalkozással, így a legfrissebb ingatlanokat tudjuk bemutatni Önöknek, igény esetén igénybe véve belsőépítészeti tanácsadót, aki 3D látványtervvel segít dönteni a megfelelő ingatlan kiválasztásában, vagy akár az átépítések kivitelezésében.

Az ingatlanvásárlás finanszírozásában pénzügyi tanácsadónk áll a rendelkezésére, felkutatva az Önnek legmegfelelőbb hitelkonstrukciót.

Cégünk kapcsolatban áll ügyvédi irodával, energetikai szakemberrel, így ügyfeleinknek ezeken a területeken is azonnali és naprakész segítséggel tudunk szolgálni, akár eladásról, akár ingatlanvásárlásról van szó.

Szerződéseink korrekt feltételekkel, ’”apróbetük „ nélkül, a versenyszellemet vállalva képviselik ügyfeleink érdekeit, döntési szabadságát.

Keressen minket bizalommal!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.